TaXapi moderniseert het taxatieproces met haar vooruitstrevende pre-check applicatie, ondersteund door de slimme diensten van Altum AI

Berlicum, Nederland – TaXapi, een toonaangevende leverancier van taxatiesoftware, kondigt met trots de introductie aan van haar geavanceerde pre-check applicatie. Hiermee verbetert en moderniseert zij het taxatieproces, taxateurs worden ondersteund bij het beoordelen voorafgaand aan de opname terwijl het dossier automatisch wordt opgebouwd door nieuwe technologieën. Deze vernieuwende applicatie is ontwikkeld in samenwerking met Altum AI, een vooraanstaande provider van woningdata en algoritmische ondersteuning voor het identificeren van geschikte referenties.

Patrick Fleur, directeur van TaXapi, benadrukt het belang van deze samenwerking: “De innovatieve diensten van Altum AI hebben ons geholpen bij het ontwikkelen van een applicatie, die taxateurs ondersteunt bij het snel en efficiënt zoeken naar de beste referenties. Dit is een grote stap in het vernieuwen van het taxatieproces, waardoor onze
klanten hun werk sneller en met meer precisie kunnen uitvoeren.” De software van TaXapi is naadloos verbonden met het portal van het validatie-instituut.

Hierdoor kunnen nieuwe aanvragen voor taxaties snel verwerkt worden. Geautomatiseerde koppelingen met verschillende bronnen genereren direct standaardwaarden en voegen verplichte bijlagen toe. Hierdoor wordt de workflow van de taxateur aanzienlijk vereenvoudigd en levert het betere rapporten op dan voorheen mogelijk was.
Tijmen de Gelder, oprichter van Altum AI, voegt toe: “We zijn blij om samen te werken met taXapi en zo onze technologie in te zetten om het taxatieproces te vernieuwen. Onze Interactieve Referentie API biedt algoritmische ondersteuning die cruciaal is voor het snel identificeren van geschikte referenties, waardoor taxateurs nauwkeuriger en efficiënter kunnen werken.”

Met de samenwerking tussen TaXapi en Altum AI worden nieuwe standaarden gezet in de taxatiewereld, waarbij technologische innovatie en samenwerking centraal staan in het aanbieden van hoogwaardige diensten aan taxateurs en hun opdrachtgevers.

Meer informatie over TaXapi en haar diensten is te vinden via https://www.taxapi.nl/.
Voor meer informatie over de diensten van Altum AI, bezoek https://altum.ai.nl/.

Scroll to Top